top of page

Kan dina sommarsynder lösas ut?


Svenskarna äter 12 liter glass per person per år. En sommar med dåligt väder kan minska mängden av glass vi äter men du vet själv hur och vad du åt den här sommaren. Grillkött annonseras i många olika smaker, och ordet "ister" är inte tabu utan symboliserar köttets saftighet. Naturligtvis lägger vi alltid till färsk och välsmakande sallad och varför inte en liten trevlig, svalkande och uppfriskande cider eller någon annan aptitretande smakupplevelse.Vad man äter eller föredrar är väldigt olika men det är inte överdrivet att påstå att man på sommaren tillåter lite mer avvikelser på matvägen. Lite synder är ok på sommaren, men hur lever dessa ackumulerade restämnen i våra kroppar? Överskott av fett, socker och restämnen som finns gott om i dagens mat, avsätts i våra kroppar och det mest synliga resultatet för kvinnor är celluliter. Ja, oavsett hur hård det än låter så kommer denna fiende att återkomma igen och igen i dina svaghetsstunder, som sommaren vanligtvis innehåller. MÄN, ni är inte heller skyddade från de avlagrade restprodukter! Det både syns utanpå och motarbetar kroppen och dess försvarsmekanismer inifrån.


Hur är kroppens omkretsar jämfört med början av sommaren? Oavsett svar hjälper rullmassage dig att tappa centimetrar och även om du inte behöver det bör god hälsa vara viktigt för alla. Se resultaten uppnådda efter 10 gångers massage!


En 10-gångers rullmassage har visat sig ge resultat och du kommer att känna effekten på kroppen redan från första gången. När du tar en 10-gångers behandlingskur är det viktigt att inte ha för långa pauser mellan behandlingarna. Vi rekommenderar att du går igenom 2-3 rullmassage per vecka för att få maximal effekt. För att bibehålla kroppens hälsa rekommenderas en rullmassage, som är trevlig, njutbar och effektiv, minst en gång i månaden så att restämnen och stress kan tas bort från vår kropp.


Hur hjälper rullmassage dig att hålla dig frisk? Det finns två typer av vätska i cirkulationssystemet: blod och lymfa. Blod, hjärta och blodkärl bildar det kardiovaskulära systemet. Lymfvätska, lymfkörtlar och lymfkärl bildar lymfsystemet. Tillsammans bildar det kardiovaskulära systemet och lymfsystemet kroppens cirkulationssystem. Rullmassage i samband med infraröd strålning inuti maskinen får lymf- och blodcirkulationen att röra sig snabbare. Därmed transporteras bort toxiner som lagrats i kroppen, som hittat ett fäste under huden och även runt de inre organen.

Rullmassage tar också bort överflödig vätska från kroppen, vilket skapar en känsla av svullnad som du ofta kan känna på fötter och händer.


Dessutom är rullmassage en mycket effektiv massage för muskler.


Du kan läsa mer om lymfsystemet i vår andra blogg, som finns här.


TITTA PÅ ANDRAS RESULTAT och du kommer att se att rullmassage inte enbart är för viktminskning. Den minskar omkretsar mycket effektivt även hos personer med normal vikt. Oroa dig inte! Vi hjälper till att lösa dina sommarkost- och livsstils-synder! :)

BOKA EN TID och känn effekten av rullmassage redan från första gången!


bottom of page